Murare i Lund

Välkommen till Anderssons Mureri AB

Funderar du på att byta ut ett gammalt, tråkigt staket till en snygg, stilfull mur eller skulle du vilja ha en kakelugn att njuta av under årets kalla månader? Kanske har du en sliten fasad som behöver fräschas upp? I så fall är det hög tid att anlita en skicklig murare. Även om material och teknik har blivit allt bättre, spelar hantverksskickligheten fortfarande stor roll. Hos Anderssons Mureri AB har vi erfarenheten och kunskapen som garanterar att du får ett bra resultat för både utomhus- och inomhusjobb.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Anderssons Mureri AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Murare i Lund

Varför satsa på mureri?

Rätt utfört arbete i sten eller tegel är i princip tidlöst. Det ser mycket snyggt ut och är extremt tåligt mot vädrets makter. Även om priset ibland ofta blir högre än att använda sig av material som trä, kan man se det som en långsiktig investering. Andrahandsvärdet på fastigheten förbättras vid en eventuell framtida försäljning, och ofta går arbete av en duktig murare i arv från generation till generation.

Vad du kan få hjälp med

Vi är verksamma inom allt som rör mureri och putsning. Vanliga arbeten är att mura grunden eller skorstenen vid nybyggnationer. Många passar också på att anlita murare i samband med renoveringar och ombyggnationer. Du ska heller inte underskatta möjligheterna att piffa upp din tomt eller trädgård med hjälp av mureri. Det finns många olika material att välja mellan och ofta kan du samla inspiration på internet och se hur andra har använt mureri för att lyfta utseendet både utomhus och inomhus.

Murare med lång erfarenhet av branschen

Murning är ett arbete som kräver tålamod, kunskap och erfarenhet. Hos Anderssons Mureri AB har vi murare som har massvis av lyckade projekt bakom sig och som alltid sätter kundnöjdheten främst. När du anlitar oss behöver du aldrig oroa dig för ett slarvigt utfört arbete som gjorts på ett felaktigt sätt. Vi använder beprövade metoder och högkvalitativa material, allt för att du verkligen ska kunna lita på att du får ett lyckat slutresultat.

Våra tjänster

Murningsarbete - Anderssons Mureri AB

Murningsarbete

Skorstenar - Anderssons Mureri AB

Skorstenar

Våt-rumsarbeten - Anderssons Mureri AB

Våt-rumsarbeten

Ditt självklara val när du vill hitta din murare i Skåne!

Utnyttja ROT-avdraget

Tänk på att du kan använda ROT-avdraget på arbetskostnaden när du anlitar en murare. Mureri är relativt arbetsintensivt och ditt avdrag kan bli ganska stort. Du kan maximalt dra av 50 000 kr per person och år, så se till att planera om du använder dig av många hantverkstjänster.

Kontakta oss för en gratis offert

Vi tar oss an både små och stora projekt inom mureri. Anpassningar kan göras beroende på dina förutsättningar och önskemål. När du anlitar murare från Anderssons Mureri AB är du helt trygg och vi ställer höga krav när det gäller kompetens och kvalitet. Vi kan erbjuda referenser från tidigare utförda arbeten. Ring gärna eller skicka e-post så kan vi diskutera närmare och ge dig en kostnadsfri offert.